Bygga attefallshus

Spread the love
  • Grund till attefallshus
    Bygga grund till attefallshus

Bygga attefallshus

Bygga AttefallshusPå bygga attefallshus kan du läsa dig till hur du ska tänka när du bygger attefallshus.

Du får råd för hur du bäst värmer upp ditt attefallshus samt hur du på bästa sätt ska bygga grund för det. Hur du på bästa sätt bygger grunden för attefallshuset samt om ditt hus nyttjar ett loft.

Vad är ett nyckelfärdigt attefallshus?

Nyckelfärdigt attefallshusAtt köpa fritidshus eller attefallshus är inte alltid lätt i dagens läge, läs vår artikel om vad du bör tänka på när du köper nyckelfärdigt attefallshus, vad du bör se upp med och varför ett nyckelfärdigt fritidshus kan vara en bra ide för just dig.

Guide för dig som ska köpa nyckelfärdigt attefallshus!

Varför köpa sommarhus?

Sommarhus kan användas som ett ställe att utöva dina hobbies på, koncentrera sig på arbete, njuta av fritid eller ens driva affärer. Populära användningsområden för sommarstugor är: trädgårdskontor, verkstäder, ateljé, hantverkssalar, uteserveringar, spelrum och barer. De är tillgängliga i en mängd olika stilar.

Medan sommarhus kan användas året runt är det vanligt att de används som extra förråd under de kallare månaderna. Detta ökar deras mångsidighet, så att du kan lagra säsongsvaror på vintern, som trädgårdsmöbler och leksaker utomhus.


Bygg nytt kök till attefallshuset – Vår steg för steg guide

Byggare kökLäs vår senaste guide över hur du ska gå till väga för att köpa och bygga ett nytt kök för ditt attefallshus.

Vi tipsar dig om hur du ska planera och vilka fallgropar du ska se upp för.

Läs bygga kök guiden här!

 

Hyra ut attefallshus

Hyra attefallshus

Att köpa och hyra ut attefallshus kan vara en extremt lönsam och relativt enkel lösning. Lite beroende på vart ditt attefallshus är placerat kan du hyra ut attefallshuset under olika tider på året. Om du t.ex. äger ett attefallshus på Öland är en sommar uthyrning en bättre lösning än om du hyr ut på vinter och om du äger ett attefallshus i Åre är det bättre att hyra ut på vintern.

Läs mer om hur man hyr ut attefallshus

Loft attefallshus

Loft attefallshusEtt Attefallshus är runt 25 kvadratmeter stort, ett hus som ofta används som extrahus/gäststuga, förråd eller hobbyhus. Använder man Attefallshuset som något..
Läs mer om loft för attefallshus

Grund attefallshus

Grund till attefallshus

En av de viktigaste delarna i attefallshuset är grunden, är grunden felbyggd kommer fukt lätt in igenom attefallshuset. Så hur vet du vilken typ av grund du ni bör bygga?
Läs mer om grunden för ditt attefallshus

Attefallshus ritning

Ritning till attefallshusAtt få en ritning till ditt attefallshus är på många sätt inte svårt, det finns olika webbtjänster som erbjuder gratis ritningar till attefallshus..

Läs mer om ritning för ditt attefallshus

Uppvärmning för attefallshus

Värma upp attefallshusDet är inte lätt att välja rätt uppvärmning för ditt attefallshus, börja med att titta på konstruktion och på hur ofta ni är i attefallshuset. De flesta väljer att installera någon form av värmekälla i sitt nya attefallshus.
Läs mer om uppvärmningen för ditt attefallshus

Nyckelfärdigt attefallshus

Nyckelfärdigt AttefallshusDet är inte alla som orkar planera och bygga eget attefallshus, i ert fall rekommenderar vi att ni köper ett nyckelfärdigt attefallshus eller ett modul-attefallshus.
Läs mer om nyckelfärdigt attefallshus

Bygg attefallshus – Steg för steg

bygga attefallshusAtt bygga attefallshus kan vara både lätt och svårt. Läs om hur du ska gå till väga för att bygget av ditt attefallshus ska gå så smidigt som möjligt

Steg för steg guide – Bygga attefallshus